The Meet #1

Žhavý den plný exkluzivních aut

V sobotu 27. července se industriální prostory Žižkárny v Českých Budějovicích rozzářily díky první automobilové akci Fueltra - The Meet #1. Přestože předpověď slibovala extrémní horko, událost byla nezapomenutelným zážitkem plným adrenalinu, zábavy a fascinujících automobilů.

Lidé zaplnili budějovickou Žižkárnu již od samého začátku.

Ještě půl hodiny před oficiálním otevřením bran se před vstupem začaly shromažďovat davy nadšenců, kteří si nechtěli nechat ujít žádný moment akce. I když jsme očekávali největší příliv lidí mezi 4. a 6. hodinou odpoledne, návštěvníci začali proudit už před 11. hodinou. Abychom se vypořádali s letním horkem, připravili jsme pro návštěvníky stíněné chill zóny a osvěžující vodní mlhy, což zajistilo, že si každý mohl den užít v pohodlí.

Co bylo k vidění?

Žižkárna se proměnila v automobilové nebe, kde se setkaly vozy z celého světa. Byly k vidění japonské JDM legendy, mohutné americké muscle cars, německé technologické zázraky i exotické skvosty. Auto klenotů bylo opravdu mnoho, mezi zajímavé kousky akce patřilo například šestikolové Bureko, BMW Z8, Skyline R33 GTR, Lamborghini Huracán STO, TVR a klasická Škoda 110R . Každé auto mělo svůj příběh a uchvátilo pozornost všech automobilových fanoušků.

Program plný adrenalinu a zábavy

Slibovali jsme nabitý program, a věříme, že jsme ho doručili na jedničku. Každou hodinu se konaly napínavé soutěže, kde si návštěvníci mohli vyzkoušet výměnu kol na čas nebo se zapojit do soutěže o držení brzdového kotouče. Díky našim partnerům CB Auto a AVA Cars jsme měli připravené hodnotné ceny pro vítěze. Jedním z vrcholů dne byla živá umělecká show, během které se renovované BMW E34 proměnilo v umělecké plátno. Kluci z Drively Store a Bouzi Works vytvořili nezapomenutelný vizuální zážitek, který ohromil všechny přítomné.

Pro nejmenší jsme připravili dětský koutek s řadou aktivit, kde si děti opravdu vyhrály a mohly si užít den stejně jako dospělí. Pro dospělé jsme měli připravené speciální brýle, které simulovaly efekty alkoholu a tvrdých drog, abychom zdůraznili důležitost bezpečnosti za volantem a ukázali, že takové stavy za volant opravdu nepatří.

Kromě toho několikrát denně probíhaly zvukové zkoušky, které naplno využily akustiku bývalých kasáren. Zvuk výfuků a burácení motorů byl tak intenzivní, že se údajně nesl až na náměstí. Možná se nám při příštím koncertu kapely Kabát podaří nahradit decibelovou bombu a vyzvat je na souboj v úrovni hlasitosti.

Další atrakce zahrnovaly možnost nechat si udělat fresh cut u Bone's Barber Shop, relaxaci u vodní dýmky a akční parkour a trial show od Josefa Bigase a budějovického parkour týmu. Voňavka Detailing nabídla zajímavé přednášky o péči o auto, renovaci laku a aplikaci PPF fólie, zatímco odhalení nového rallye speciálu týmu Motorsport Gregor přitáhlo mnoho zvědavců. Celodenní program moderovali skvěle sehraní Patrik Růžička a Jaroslav Duroň, kteří dodali celému dni špetku humoru a dynamiky.

Fueltra apparel

Uprostřed akce zářila naše značka Fueltra, která spojuje automobilové nadšence, motorsport a streetwear kulturu. Naším cílem je přinášet módu, která vyjadřuje životní styl plný rychlosti a individuality. Fueltra není jen o oblečení; je o komunitě, která sdílí vášeň pro auta, stejné hodnoty a jedinečný styl.

Na akci jsme s radostí představili naši kolekci a byli jsme nadšení z velkého zájmu a pozitivní zpětné vazby od vás, našich fanoušků. Nic nám nedělá větší radost než vidět naši značku reprezentovanou jak při běžném nošení, tak na různých auto a motorsport akcích.

Poděkování za podporu

Přestože bylo počasí opravdu horké, celou akci jsme si náramně užili a jsme vděční za vaši návštěvnost a podporu našeho brandu. Už nyní plánujeme další akci a hlavně se můžete těšit na nový obsah ve formě fotografií, videí nebo nových produktů.

Na závěr bychom chtěli poděkovat všem návštěvníkům, vystavovatelům a partnerům, kteří se podíleli na této jedinečné akci. Bez vás by to nebylo možné!

 


Odkazy:

Partneři akce:

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz