Život s petrolheadem

Opravdový život s petrolheadem
aneb romantika na čtyřech kolech - nebo spíš v garáži?

Když se dozvíte, že váš muž je petrolhead, tedy absolutní blázen do aut, možná vám hlavou proběhne spousta romantických představ.
Zaručeně se vám vybaví víkendové výlety v nadupaném sporťáku, vítr ve vlasech a motor bublající pod kapotou. Vždyť kdo by nechtěl mít doma chlapa, který rozumí autům, ví přesně, co je potřeba a kam v případě nutnosti sáhnout? Nemluvě o tom, že být spolujezdcem v takové káře je přeci jen dost lichotivé, že?

Pokud máte podobné představy, je čas vás zasvětit do reality, která je přeci jen trochu jiná. Ano, sice máte doma mašinu, která na silnici vypadá naprosto úchvatně a strhává veškerou pozornost. Ale realita je taková, že to auto možná uvidíte častěji na zdviži v garáži než na té silnici. Petrolheadové totiž tráví hodiny a hodiny údržbou, vylepšováním, leštěním a kdo ví, čím ještě. A pokud máte pocit, že jeho láska k autu je větší než k vám, možná máte pravdu.

Nedílnou součástí života s petrolheadem je i to, že autodíly se mohou postupně začít objevovat všude po domě – od šroubů na kuchyňském stole až po olejové skvrny na podlaze. Není výjimkou, že se části auta leští přímo v obýváku, zatímco vy se snažíte sledovat svůj oblíbený seriál. Všechny tyto „automobilové doplňky“ se tak mohou stát nečekanými, ale i stálými součástmi vašeho bydlení.

Ale nezoufejte! Život s petrolheadem má své nezaměnitelné kouzlo. Tito muži jsou zpravidla pečliví, trpěliví a mají smysl pro detail – což se projevuje nejen v jejich lásce k autům, ale také v péči o vás. Umí ocenit krásu nejen v motorech, ale i v maličkostech, které dělají vztah výjimečným. Ačkoli tráví spoustu času v garáži, jejich vášeň pro auta neznamená, že byste byli na druhém místě. Naopak, sdílení této vášně může váš vztah obohatit.

A právě tam, mezi vším tím nářadím, špínou a náhradními díly, se naučíte chápat, že pro petrolheada je auto víc než jen kov a guma – je to umění, vášeň a, ano, i romantika, která se odehrává nejen na silnici, ale dost často i v garáži. A navíc, přiznejme si, muži v montérkách, s rukama až po lokty v motoru, jsou neskutečně sexy.


Takže i když to není ta klasická romantika z filmů, život s petrolheadem je plný radosti, adrenalinu a nezapomenutelných momentů. Každý den po jeho boku je dobrodružství, které rozhodně stojí za to!

 

Autor článku

Saša

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz