Ohlédnutí za Naším Testovacím Eventem na Srubci: Krok k Větším Výzvám

Ohlédnutí za Naším Testovacím Eventem na Srubci: Krok k Větším Výzvám

Na začátku roku jsme si dali za cíl přiblížit značku Fueltra našim fanouškům, ukázat, co všechno umíme, a proč je naše značka tak výjimečná. Než jsme se ale pustili do velkých akcí, chtěli jsme vyzkoušet něco menšího, abychom získali zkušenosti a zjistili, co můžeme vylepšit.

Ke konci března jsme naplánovali testovací sraz na fotbalovém hřišti ve Srubci u Českých Budějovic. I když to bylo menší místo, chtěli jsme ho zaplnit jen těmi exkluzivnějšími auty, abychom se vyhnuli kontrastu mezi skutečně speciálními vozy a těmi, které byste našli v "Tesco tuning" sekci. Naše akce jsou samozřejmě otevřené všem, ale rozumíte, že když už něco děláme, chceme to udělat kvalitně.

  1. dubna jsme na srubeckém hřišti přivítali přes 300 návštěvníků. Bylo skvělé vidět tolik nadšenců a slyšet jejich pozitivní ohlasy. K vidění byly úžasné kousky jako upravené Nissan GTR s plameny šlehajícími z výfuků, různé generace BMW M2, M3 a M4, několik Mitsubishi Evolution, Ferrari 458 a legendární C63 AMG alias "satan wagen". Policie ČR také představila svou techniku včetně upraveného BMW.

Občerstvení bylo zajištěno a návštěvníci si mohli užít skvělý den plný aut a zábavy. Tato akce nám dala spoustu podnětů a inspirace pro budoucí události.

S radostí vás zveme na náš další velký event "Fueltra - the meet #1", který se uskuteční 27. července v industriálních prostorech Žižkárna v Českých Budějovicích. Tentokrát to bude ještě větší a lepší, s více adrenalinem, exkluzivními auty a skvělou zábavou.

Přijďte a zažijte s námi den plný automobilové vášně a úžasné atmosféry. Těšíme se na vás!

Pro více informací a průběžné aktualizace sledujte naše stránky fueltra.com.

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz